Egeli Gazete

‘’Biz her şeyi biliyoruz’’

Bürokrasinin içinden eline ulaşan belgeler olduğunu söyleyen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti’ye oy veren bürokratların da iktidar düzenine isyan ettiğini belirterek ‘’Sistem, AK Partili için de yozlaşmış oluyor. Bürokrasinin içine giren kişi kime oy verirse versin devletin yütümediğini, talan bir düzen olduğunu görüyor ve isyan ediyor. Bize bürokrasinin içinden belge geliyor. O yüzden biz her şeyi biliyoruz’’ dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Şubat 2022 Çarşamba 12:24
Ekonomiden erken seçime; muhalefet partilerin çalışmalarından hükümetin söylemlerine kadar değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, iktidar yönetimine eleştiriler getirdi. Görev yapan bürokrasilerin kendi çıkarlarını ve refahlarını düşünerek verilmemesi gereken onayları verdiğini, atılmaması gereken imzaları attığını ve bunları belgelerle gördüğünü dile getiren Bakan, buna rağmen Cumhuriyet’in değerlerine sahip, bu düzene karşı çıkan devlet memurlarının da olduğunu söyledi. AK Partili bireylerin bürokraside belirli konumlara geldiğinde bu düzeni fark edip isyan ettiğini dile getiren Bakan, bu konuya ilişkin çarpıcı detayları anlattı. AK PARTİLİ DE BU YOZLAŞMA DÜZENİ YAŞIYOR Bürokratlara karar aşamalarında duyarlı olmaları gerektiğini söyleyen Bakan, kendisine bürokrasinin içerisinden bir sürü belge geldiğini ve bürokrasi içerisinde çıkar amacı güderek yapılmaması gerekenlerin yapıldığını ifade etti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete