Egeli Gazete

‘’Görüşme isteği olumlu yönde bir hareket, analiz etmeliyiz’’

Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, batılı ülkelerin yaptırımlarına yanıt verileceğini belirterek, ‘’Elbette misilleme önlemleri gelecek. Uygulanan kısıtlamaların analiz edilmesi gerekiyor’’ dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Dünya
25 Şubat 2022 Cuma 16:38
Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi ve batının açıkladığı yeni yaptırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Batının yaptırımlarına, Rusya’nın çıkarları doğrultusunda yanıt verileceğini anlatan Peskov, ‘’Elbette misilleme önlemleri gelecek. Uygulanan kısıtlamaların analiz edilmesi gerekiyor. Bu analizde asıl amaç kendi çıkarlarımız olacaktır. Sadece kendi çıkarlarımıza göre hareket edeceğiz’’ diye konuştu. ‘’Olumlu yönde bir hareket, analiz etmeliyiz’’ Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zeneskiy’nin Rusya ile görüşmeye hazır olduğuna yönelik açıklamalarını değerlendiren Peskov, ‘’Bu yeni bir açıklama. Olumlu yönde bir hareket ve şimdi bunu analiz etmeliyiz’’ ifadelerini kullandı. Peskov, Zelenskiy ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir görüşme ihtimaline dair soruyu ise yanıtsız bıraktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete