Egeli Gazete

‘’Hocamız iyi durumda değil’’

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim'le sürpriz bir kararla yollarını ayırırken bir grup taraftar tecrübeli hocanın evinin önünde destek tezahüratı yaptı.
Player yükleniyor...
Haberler / Spor
11 Ocak 2022 Salı 11:04
Sarı kırmızılılar Başkan Burak Elmas ile Fatih Terim arasında gerçekleşen görüşmede ayrılık kararı çıktı. Ligde alınan son Giresunspor mağlubiyeti sonrası değerlendirme toplantısı için görüşme gerçekleştiren ikilinin buluşması 15 dakika sürerken Galatasaray'la Terim'in yolları bir kez daha ayrıldı. Ayrılık resmen duyurulurken bir grup sarı kırmızılı taraftar destek için Fatih Terim'in evinin önünde toplandı. Fatih Terim lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, "İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz" şeklinde tempo tuttu. Galatasaray tercümanı Mert Çetin ve Florya Tesis Müdürü Fahri Yılmaz, evin önünde bekleyen sarı kırmızılı taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. "HOCAMIZ İYİ DURUMDA DEĞİL" Fahri Yılmaz, Fatih Terim'in dönmesi çağrısında bulunan kalabalığa, "Hocamız iyi durumda değil. Yarın Florya'ya gidecek. Takımla vedalaşacak. Saat 11.00'de Florya'da olacak" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete