Egeli Gazete

‘’İzmir’i talan ettiler’’

Karaburun’da yaşanan TOKİ tartışmaları üzerinden AK Parti’nin İzmir’de doğayı talan ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, ‘’TOKİ başkanı bürokratı ve seçilmiş belediye başkanına karşı yaptığı açıklamaları kınıyorum. AK Parti’nin üst kademelerinde bulunan Hamza Dağ çıkıp boş boş konuşmasın İzmir’e sahip çıksın. Zerre kadar İzmir sevdası varsa İzmir’in rant kurbanı olmasının karşısında dursun. İzmir herkesin sahip çıkması gereken bir yer’’ diye konuştu.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Şubat 2022 Perşembe 15:38
İki günlük programlar kapsamında İzmir’ gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç partisini yeni İzmir İl Binası’nda ziyaret etti. Ziyaret öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Öztunç AK Parti hükümetine sert sözlerle yüklendi. Düzenlenen basın açıklamasına ev sahibi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanısıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP Karabağlar İlçce Başkanı Mehmet Türkbay ve il yöneticileri katıldı. BİZ DOĞANIN YEŞİLİNİ SAVUNACAĞIZ Son dönemlerde İzmir’de sık sık gündeme gelen ÇED raporları ve maden projeleri ile ilgili hükümete yüklenen Öztunç, şu ifadeleri kullandı: ‘’İzmir Türkiye’nin en güzel kentlerinden biridir. AK Parti son 10 yıldır İzmir’de çevre talanı yapıyor, doğa talanı yapıyor. Doğamızı çevremizi birilerine peşkeş çekmeye çalışıyor. Eski Foça’ya görebildiğiniz her yere villa için izin verilmiş. Her yere mantar gibi evler yapılıyor. Taş ocakları Türkiye’nin her tarafında… Her yeri delik deşik ettiler.  Bir daha Foça’yı Çeşme’yi bulamayız. Ancak AK Partinin tek derdi var paranın yeşilini seviyorlar. Ancak biz paranın yeşilini değil doğanın yeşilini savunacağız’’. (Oktay Güçtekin/Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete