Egeli Gazete

"Rocky" yıldızı Sylvester Stallone'un hayatı belgesel oluyor

Aksiyon filmlerinin efsane oyuncusu Sylvester Stallone'un hayatı belgesel oluyor. "Sly" adını taşıyan belgesel, oyuncunun 80'li yıllardaki yükselişine, kariyerine ve özel hayatına değinecek.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
5 Temmuz 2023 Çarşamba 15:25
Hollywood’un ikonik oyuncularından Sylvester Stallone, dijital bir platformda yayınlanan "The Family Stallone" adlı realite şovun ardından hayatını konu alan bir belgeselle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncunun kariyerini konu alan "Sly" adlı belgeselin yönetmenliğini Thom Zimny üstleniyor. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü haline gelen 76 yaşındaki aktör, pişmanlıklarını, kariyerindeki yükselişini ve özel hayatına dair bilinmeyenleri bu belgeselde paylaşacak.
"Rocky" yıldızı Sylvester Stallone'un hayatı belgesel oluyor - 1
Son olarak "Tulsa King" dizisi ve "Guardians of the Galaxy Vol. 3"te rol alan oyuncunun "Sly" adlı belgeseli dijital bir platformda yayınlancak.
"Rocky" yıldızı Sylvester Stallone'un hayatı belgesel oluyor - 2
  SCHWARZENEGGER'I ÖVDÜ Öte yandan, Rocky Balboa karakteriyle akıllarda yer eden oyuncu, Terminatör serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger'ın kendisinden daha iyi bir aksiyon yıldızı olduğunu söylemişti. Daha önce verdiği bir röportajda 1980'li yıllarda Hollywood camiasında rakip olarak gösterildiklerini ve birbirlerinden nefret ettiklerini itiraf eden Stallone, Schwarzenegger'ın hayatını konu alan belgeselde oyuncu hakkında konuştu. Stallone "80'ler enteresan bir dönemdi çünkü 'aksiyon yıldızı' tanımı henüz tam olarak şekillenmemişti" dedi. Oyuncu, Schwarzenegger'a "Hikayeni anlatmak için vücudunu kullandın. Diyalog çok gerekli değildi. Avusturya'dan gelen bir adam dışında bunu yapan yoktu. O çok daha üstündü. Tüm cevaplar ondaydı. Vücut da ondaydı. Güçlüydü" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete