Egeli Gazete

3.000 TL Nakit Destek Verilecek! Başvurular BUGÜN Başladı

3000 TL'lik eğitim desteğini duyurulmasının ardından ayrıntılar merak konusu oldu. Bu çerçevede, öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor. 
3.000 TL Nakit Destek Verilecek! Başvurular BUGÜN Başladı
Haberler / Ekonomi
10 Eylül 2024 Salı 21:02

2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde ve yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması sonrasında kırtasiye, eğitim, burs destekleri ile ilgili yurt çapındaki farklı belediyeler açıklamalarda bulunurken, belediyelerin güncel desteklerine dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 100 bin öğrenciye 3000 TL eğitim desteği sağlanacağını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu. Söz konusu eğitim desteği için başvuruların bugün itibariyle başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilendirme metni yayınlandı. 

3000 TL Eğitim Yardımı Verilecek

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitim desteği sunup sunmayacağı merak ediliyordu. Üniversitelerde yeni akademik dönem önümüzdeki haftalarda başlayacak olması nedeniyle İBB’nin eğitim desteği ile ilgili açıklamada bulunacağı düşünülüyor. Söz konusu destek için bekleyiş sürerken, 100.000 öğrenciye 3000 TL eğitim desteği sağlanacağı açıklandı. Destek için başvurular 10 Eylül ike 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli ilköğretim ve lise öğrencileri için hayata geçirilen eğitim desteğinin ayrıntılarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:

 

‘’Bu yıl da 100 bin öğrenciye eğitim desteği veriyoruz. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilerin faydalanacağı 3 bin TL'lik eğitim desteğine İstanbul Senin uygulaması üzerinden başvurabilirsiniz’’ dedi.

Eğitim Yardımı Başvuruları 2024

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 100.000 öğrenciye sağlanacak olan 3000 TL'lik eğitim desteği ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, destekten yararlanmak isteyen kişilerin 11 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. İstanbul Senin uygulaması üzerinden başvurular iletilebilirken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da belediyelerin desteklerini yakından takip ediyorlar. Bu durumda, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine destek olabilmek için eğitim yardımları hayata geçirilmesi durumunda belediyeler açıklamalarda bulunacaklar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete