Egeli Gazete

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı K.Makedonya'da Kutlayacağız

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı üyeleriyle birlikte  K. Makedonya'da kutlayacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2023 Pazartesi 14:50
İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi " Bu yıl 25-30 Ağustos tarihlerini içine alan Zafer Bayramı haftasında Yunanistan Selanik ve K.Makedonya' ya bir kültür turu düzenleyerek kutlayacağız. Karayolu ile gerçekleşecek kültür turumuza Yunanistan Selanik'te Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evini ziyaret ederek başlayacağız. Ardından karayolu ile K.Makedonya'ya geçerek ailelerimizin göç ettiği Köprülü, İştip, Radoviş ve Tikveş'e bağlı köylerimizdeki akraba ve soydaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Köy ziyaretlerimiz sonrasında Üsküp, Kalkandelen, Resne, Ohrid ve Manastır'ın tarihi ve turistik yerlerini adım adım gezeceğiz.
30 Ağustos Zafer Bayramı günü Manastır'da Manastır Askeri İdadisine yapacağımız ziyaret esnasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak turumuzu sonlandıracağız. Profesyonel rehber eşliğinde gerçekleşecek turumuza katılmak isteyenler detaylı bilgi için 0535 780 41 54 nolu telefonu arayabilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete