Egeli Gazete

5 litre ayçiçek yağı 195 TL oldu! İndirim bu sabah başladı

5 litre ayçiçek yağı kampanyasının eylül ayının ortalarına doğru başlamasının ardından Tarım Kredi Market bilgilendirmede bulundu. 
5 litre ayçiçek yağı 195 TL oldu! İndirim bu sabah başladı
Haberler / Güncel
12 Eylül 2024 Perşembe 13:01

Eylül ayının ortalarında da ayçiçek yağı indirimleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Tarım Kredi Market eylül ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak açıklamalarda bulunurken, 12 Eylül tarihinden itibaren geçerli olan aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde TMO ayçiçek yağı dar ağızlı 5 litrenin indirimli olarak müşterilerle buluşacağı duyuruldu. Fırsatın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. 

Tarım Kredi Market ayçiçek yağı indirimi

Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklamaya göre 12 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olan aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde TMO ayçiçek yağı 5 litre 195 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Stokların sınırlı olduğu kampanyanın başlamasının ardından fırsatın detaylarına ilişkin Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Ayçiçek yağı kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada:

 

‘’Kooperatif Market’te 12 Eylül tarihinden itibaren Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ ifadelerine yer verildi.

Tarım Kredi Market güncel indirimler 2024 Eylül

Tarım Kredi Market’in 12 Eylül tarihinde hayata geçirdiği fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar sürerken, Tarım Kredi Market müşterileri farklı kategorilerdeki güncel kampanyaları da yakından takip ediyorlar. Tarım Kredi Market önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Tarım Kredi Market’in güncel fırsatlarına erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de eylül ayının son günlerine kadar Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete