Egeli Gazete

A Milli Kadın Voleybol Takımı ‘ekonomi’yle gitti ‘business’la döndü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ‘ekonomi’ sınıfında gittikleri ABD’den ‘business’ sınıfı uçuşla döndü.
A Milli Kadın Voleybol Takımı ‘ekonomi’yle gitti ‘business’la döndü
Haberler / Türkiye
5 Haziran 2024 Çarşamba 09:53

Voleybol Milletler Ligi karşılaşmaları için ABD’ye giden millilerin Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakta ekonomi sınıfında gitmeleri tepki toplamıştı. Takım oyuncularından Ebrar Karakurt da Instagram hesabından “Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” sözleriyle duruma tepki göstermişti.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise her yıl sporcular için belirli bir kota belirlendiğini ama bütün biletleme işlemlerinden federasyonun sorumlu olduğunu söylemişti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) yaptığı açıklamada tüm planlama işlemlerinden THY’nin haberi olduğunu sürecin birlikte götürüldüğünü açıklamıştı. TVF, THY’nin bütün iddialarını yalanlamıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da voleybolcular için “Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz” demişti.

Hakan Kaya’nın haberine göre milliler ABD’de düzenlenen Voleybol Milletler Ligi’nin ABD etabında oynadıkları dört maçı da kazanarak dörtte dört yaptı. Yurda dönen sporcular, ‘ekonomi sınıfı’ konusunda yorum yapmadılar.

Takımdan Tuğba İvegin, “Şu an konuşulacak konu bu değil bence. Galibiyetimiz var, en önemlisi bu” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete