Egeli Gazete

Afra Saraçoğlu'nu kızdıran soru

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, dün akşam düzenlenen ELLE Style Awards ödül törenine katıldı. Yılın Televizyon Yıldızı ödülünü alan Saraçoğlu, bir muhabirin "Partneriniz eşcinsel olduğunu söyleniyor" sorusu karşısında ise donup kaldı. Saraçoğlu, röportajını apar topar bitirdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
14 Haziran 2023 Çarşamba 15:12
Dün akşam İstanbul'da düzenlenen törenle ELLE Style Awards ödülünü alanlar belli oldu. Ödül törenine katılan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu da gecede "Yılın Televizyon Yıldızı" ödülünü aldı. Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saraçoğlu, bir gazetecinin sevgilisi Mert Razaman Demir ile ilgili "Partneriniz eşcinsel olduğunu söyleniyor" sorusu karşısında ne yapacağını şaşırdı. Ödül aldığı için mutluluğunu dile getiren Saraçoğlu, projelerin bitirdiğini ve yaz sezonu için hazır olduğunu söyledi. Basın mensuplarının "Mert beyi yanınızda göremedik normalde beraber çıkıyorsunuz" demesi üzerine şaşıran güzel oyuncu "Normalde beraber çıkmıyoruz. Yok ben kendim geldim" dedi. Oyuncunun bir muhabirin "Mert bey için eşcinsel diyorlar" sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen oyuncu, "Çok teşekkür ederim" diyerek röportajı bitirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete