Egeli Gazete

Aile hekimleri greve çıkıyor

Türk Tabipler Birliği’nin ‘’GÖREV’’ başlıklı bir çağrısının ardından Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) de 17-18 Şubat’ta iş bırakacağını açıkladı. Aile hekimleri bu tarihlerde grev yapacak. 17 Şubat’ta Ankara’da, 18 Şubat’ta ise İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklamasında da bulunacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
14 Şubat 2022 Pazartesi 14:36
İzmir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Muhteber Çolak, 1 Temmuz 2021’de yürülüğe giren ‘’ Aile Hekimliği ödeme ve sözleşme yönetmeliği’nin, aile hekimlerinin sorunlarına çözüm getirmediğini söyledi. Yönetmeliğin, mevcut durumu daha da kötüleştiren ve aile hekimlerini sürekli baskı ve cezalandırmayla tehdit eden maddelerle dolu olduğuna vurgu yapan Başkan Dr. Çolak, ‘’Bu yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden bu yana aile hekimliği dernekleri, sendikalar, tabip odaları, bu yönetmeliği kabul etmediğimizi Sağlık Bakanlığına ilettik. Bunun için görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonuç vermediği için hak arama mücadelemize devam ediyoruz’’ dedi ve greve gideceklerini duyurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete