Egeli Gazete

AK Parti'den nikah töreninde dua gerginliğine tepki

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşananlar AK Partililerin tepkisine neden oldu. Evlenecek kişilerin yakınları dua etmek isteyince nikah memuru burası devlet dairesi burada dua olmaz diyerek engellmeye çalıştı.
AK Parti'den nikah töreninde dua gerginliğine tepki
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2024 Pazartesi 19:05

EGELİ GAZETE- İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşananlar AK Partililerin tepkisine neden oldu. Evlenecek kişilerin yakınları dua etmek isteyince nikah memuru "Resmi dairede dua olmaz" diyerek engellmeye çalıştı. Dua okumaya devam eden adamın sesini bastırmak için yüksek sesle müzik açıldı. Buna karşılık AK Parti İzmir Miletvekili Eyyüp Kadir İnan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ olaya tepki gösterdi.

Eyyüp kadir inan, X hesabından yaptığı paylaşımla, Bu millete Ezan-ı Muhammediyi çok görenlerin Allah'a dua edenlerle ve alınmasıyla olan sorunların genetik bir sürecin gelişiminin bilincindeyiz diyerek, "Kusursuz millete belirtileriniz beyler ve kadınların rahatsızlıkları devam ediyor ezanımız daim bölgelerimiz hakim duamız halistir… Bakalım CHP İzmir Milletvekilleri bir rezaletin üstünü daha yine sessiz kalarakmı örtecekler…" dedi.

AK Partili Hamza Dağ , ise sosyal medya hesabından şu ifadelerle olaya tepki gösterdi,

"Resmi dairede dua olmaz” diyenler seçim sürecinde “İşimiz gücümüz Türkiye” diyerek noktadan oy olmasaydı. Keşke bu toprakların değerleri öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin ona bir karışında insanın özgürce dualarını edebilir!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete