Egeli Gazete

AK Parti'den Soyer'e LGBTİ tepkisi!

AK Partili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e LGBTİ'lerle ilgili açıklamalarından kaynaklı tepki gösterdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
18 Eylül 2023 Pazartesi 11:05
LGBTİ örgütleri'nin online olarak düzenlediği Büyük Hayat Buluşması'na katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e AK Parti'den tepki geldi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Soyer'i LGBT dayatmasını şehrin gündemine sokmakla suçladı. Dağ'ın paylaşımı şu şekilde: İzmir’de kronik problemler almış başını gidiyor. Şehrin başındaki kişi bu sorunlara odaklanmak yerine sürekli LGBT dayatmasını bu şehrin gündemine sokmaya çalışıyor. Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı sosyal terörizme destek değil, İzmir’e hizmettir. İNAN: SAPKINLIĞI SAVUNMAKTIR AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da Soyer'e sapkınlığı savunma çıkışında bulundu. LGBT ile mücadele her bir vatandaşın özgürlüğü olduğunu ifade eden İnan "Nefret söylemi dediğin kavram talimatla ve fonlanarak geleceğimizi hedef alıp sapkınlığı savunmaktır. LGBT ile mücadele her bir vatandaşın özgürlüğüdür. Hepimizin özgürlüğüdür!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete