Egeli Gazete

AK Partili Bursalı, Soyer'i topa tuttu:"İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi"

AK Part İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef aldı. Bursalı Soyer'e:"İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi. Evimizin salonu kokuyor Tunç Bey! Sadece salon değil tüm ev kokuyor "dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
20 Aralık 2023 Çarşamba 21:39
AK Part İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef aldı. Bursalı Soyer'e:"İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi. Evimizin salonu kokuyor Tunç Bey! Sadece salon değil tüm ev kokuyor " dedi. Bursalı'nın paylaşımının tamamı ise şöyle, Adaylık paniğine kapılan Sayın Soyer, aklınca teşbih yaparak sevimli olmaya çalışmış. Ama biz biliyoruz ki kendisi 5 yıl boyunca mutfak yerine oturma odasında oturdu, yan gelip yattı. İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi. “Şimdi salonda ziyafet vermek istiyorum” demiş. Evimizin salonu kokuyor Tunç Bey! Sadece salon değil tüm ev kokuyor… Mutfakta bulaşıklar duruyor Tunç Bey! Etraf pislikten geçilmiyor… Tesisatlar eskimiş Tunç Bey! Evi her defasında su basıyor… Parkeler kalkmış, camlar kırılmış, duvarlar kir içinde… Siz oturma odanızdan çıkmadığınız için hiçbirini görmemeniz doğal. Ev sahibi her şeyin farkında. 31 Mart’ta sözleşmeniz zaten bitiyor. Ama sizin için kaçınılmaz son daha yakın!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete