Egeli Gazete

Akaryakıtta 240 TL İNDİRİM! Bunu Yapan Depoyu Ucuza Dolduracak

Akaryakıtta indirim fırsatları eylül ayının ortalarına doğru merak edilirken, bankalar da güncel kampanyalar ile ilgili bilgi veriyorlar. 
Akaryakıtta 240 TL İNDİRİM! Bunu Yapan Depoyu Ucuza Dolduracak
Haberler / Ekonomi
9 Eylül 2024 Pazartesi 11:38

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren brent petrolün seyri ve döviz kuru gibi etkenler akaryakıt fiyatlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verirken, akaryakıt kampanyaları da araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, 16 Ağustos tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde akaryakıt alımında 240 TL indirim sunulurken, fırsatın detayları merak konusu oldu. TEB de kampanyadan kimlerin yararlanabileceğine ve 240 TL indirim elde etmek için yapılması gerekenlere ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. 

Akaryakıt İndirimi 2024 Eylül

TEB’in ağustos ayının ortalarında hayata geçirdiği ve eylül ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Bonus üyesi BP istasyonlarından ayrı günlerde ve tek seferde yapılacak dört defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında SMS ile katılım sağlanması durumunda 230 TL, Cepteteb Mobil üzerinden katılım sağlanması durumunda 240 TL indirim elde edilecek. Kampanya çerçevesinde kazanılan indirimler 14 Kasım 2024 tarihinde müşterilerin kredi kartına yatıracak. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsata sadece bonus özellikle bireysel TEB kredi kartları dahil edildi. 

TEB 2024 Eylül Güncel Kampanyalar

Akaryakıt alımlarında 240 TL indirim sunulan fırsatın ayrıntılarına ilişkin TEB resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme e bulunurken, söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bonuslar da merak ediliyor. TEB önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de TEB’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. 30 Eylül tarihine kadar yeni fırsatlar hayata geçirildikçe TEB açıklamalarda bulunacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete