Egeli Gazete

Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener viral enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
25 Eylül 2023 Pazartesi 10:42

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in rahatsızlandığını ve programlarının ertelendiğini duyurdu. Zorlu, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir” dedi. Meral Akşener’in Ankara’da hastaneye kaldırıldığı ve viral enfeksiyon nedeniyle müşahade altına alındığı öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU TELEFONLA ARADI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, viral enfeksiyon rahatsızlığı geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i telefonla aradı. Sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Akşener’in bir süredir Kılıçdaroğlu’na ve ittifaka yönelik sert eleştirilerinin ardından ilk telefonun Kılıçdaroğlu’ndan gelmesi dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete