Egeli Gazete

Altınordu’da milli gurur

Altınordu’nun genç oyuncularından Mert Furkan Bayram, Arif Şimşir ve Hasan Berat Kayalı, Türkiye U19 Milli Takımı’na davet edildi.
Altınordu’da milli gurur
Haberler / Spor
21 Mayıs 2024 Salı 13:08
TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’da milli takım heyecanı yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli takımda yer alan kaleciler Mert Furkan Bayram ve Arif Şimşir ile stoper Hasan Berat Kayalı, 4-10 Haziran'da Moldova'da düzenlenecek Uluslararası Turnuva’nın aday kadrosuna çağrıldığı duyuruldu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “TFF’den yapılan bilgilendirmeye göre U19 Milli Takımımız, 04-10 Haziran tarihleri arasında Moldova'da uluslararası turnuvaya katılacak. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 27 Mayıs Pazartesi günü toplanacak. Temmuz ayında oynayacağı UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Finalleri öncesi ay-yıldızlılar, son hazırlıklarını bu turnuvada gerçekleştirecek. U19 Milli Takımımız turnuvada Kazakistan, Moldova ve Azerbaycan ile karşılaşacak. A Takım oyuncularımıza ve millilerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete