Egeli Gazete

Altınordu kendi sahasında İstanbulspor’a farklı skorla boyun eğdi

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Altınordu, sahasında İstanbulspor’a 5-0 mağlup oldu.   Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, bu  mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını söyledi.  
Player yükleniyor...
Haberler / Spor
22 Ocak 2022 Cumartesi 20:32
Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Altınordu, konuk ettiği İstanbulspor’a 5-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. Hüseyin Eroğlu, “Maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu skor bize yakışmadı. Maçın ilk yarısında belli bölümlerde maça ortak olduk ama yaptığımız bireysel hatalarla rakibe çok fazla pozisyon verdik. İlk devrenin 1-0 bitmesi maça ortak olma anlamında önemliydi. İkinci yarıya aslında iyi başladık. İstanbulspor’un biraz da direncini kırdık ama ikinci yediğimiz golden sonra psikolojik olarak oyundan düştük.  Teslim olduk. Zaten yaptığımız hatalar ardı ardına geldi ve goller yedik. Üzgünüz, toparlanmamız gerekiyor. Maç kaybedilebilir ama böyle kaybetmek yakışmadı bize. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip bu maçları telefi etmek zorundayız“ dedi. Mehmet Hüseyin Dalgıç: Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi    İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, Altınordu karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyet için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi” dedi. Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında İstanbulspor, deplasmanda Altınordu’yu 5-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, açıklamalarda bulundu. Mehmet Hüseyin Dalgıç, “Bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Altınordu bu ligde değişik formasyonları oynayan bir takım. Biz de çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. Sahada istediklerimizi uygulayarak farklı bir skorla galip geldik. Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi. Bizim için çok fark etmiyor, içeride de dışarıda da aynı oynuyoruz. Altınordu’ya bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim“ diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete