Egeli Gazete

Ankara'daki Behzat Ç krizi hakkında Özgür Özel'den Mansur Yavaş açıklaması

CHP'nin Ankara'da Etimesgut Belediyesi için aday olarak oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu göstereceği iddialarının ardından Mansur Yavaş’ın itiraz ettiği ifade edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konu hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
11 Ocak 2024 Perşembe 11:52
CHP'nin Etimesgut'ta Erdal Beşikçioğlu'nu aday olarak belirlemesinin ardından CHP'de kriz yaşandığı iddia edildi. Mansur Yavaş'ın eski İYİ Partili Mesut Özarslan'ı Etimesgut için önerdiğini ancak, Beşikçioğlu'nun adaylığının konuşulması üzerine partiye tavır aldığı öne sürülerek, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerden adaylığını çekebileceğini ifade ettiği aktarıldı.

Özel: Sıkıntı olacağını düşünmüyoruz

T24'te yer alan bilgilere göre genel merkez yönetiminin Mansur Yavaş’ı ikna etmek için görüşme trafiği başlattığı öğrenildi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete