Egeli Gazete

Arnold Schwarzenegger ölüme çok yaklaştığı o anı anlattı: Doktorlar büyük bir hata yaptı

James Cameron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Terminatör serisiyle adını Hollywood'un en iyi oyuncuları arasına yazdıran Arnold Schwarzenegger, geçirdiği kalp ameliyatı hakkında konuştu. 76 yaşındaki oyuncu, doktorların bir hata yaptığını ve ölüme çok yaklaştığını söyledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
7 Eylül 2023 Perşembe 07:05
Cehennem Melekleri, Batman ve Robin ve Komando gibi filmlerle tanınan Avusturya doğumlu Amerikalı oyuncu Arnold Schwarzenegger, üçüncü kalp ameliyatı esnasında birtakım komplikasyonların oluştuğunu söyledi. 76 yaşındaki oyuncu, 2019 yılında Terminator: Dark Fate filmini çekmeden önce gözlerini hastanede açtığını ve ameliyatının iç kanamaya neden olduğunu söyledi. Oyuncu "Uyandım ve doktorlar bana 'Bir hata yaptık, seni hemen ameliyata almak zorunda kaldık" dedi.
Arnold Schwarzenegger ölüme çok yaklaştığı o anı anlattı: Doktorlar büyük bir hata yaptı - 1
Oyuncu, "Zamanı geri getiremezsiniz. Çok korkunçtu. Korkutucu bir durumun ortasındaydım. Nasıl kurtulacaktım? Vites değiştirmeniz lazım. Kendinize gelip 'Tamam şimdi yapmam gereken şey bu hastaneden çıkmayı başarmak' demelisiniz" ifadelerini kullandı.
Arnold Schwarzenegger ölüme çok yaklaştığı o anı anlattı: Doktorlar büyük bir hata yaptı - 2
İlk 10 adımını attıktan sonra "Kendimi aptal gibi hissediyordum ama doktorlar akciğerlerimi kullanmam gerektiğini söyledi, yoksa zatürre geçirip ölebileceğimi söylediler" dedi.
Arnold Schwarzenegger ölüme çok yaklaştığı o anı anlattı: Doktorlar büyük bir hata yaptı - 3
Pozitif bir bakış açısı benimsediğini söyleyen oyuncu, üç ay sonra altıncı Terminatör filmini çektiğini söyledi. "TERMİNATÖR SERİSİ BENİM İÇİN BİTTİ" Terminatör serisindeki rolüyle akıllara kazınan oyuncu, 1984 yapımı filmde mekanik T-800 robotunu canlandırmıştı. Oyuncu, ilk üç Terminatör filminden övgü dolu sözlerle bahsederken son üç filmi eleştirdi. The Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu, "Terminatör serisi bitmedi. Benim için bitti. Terminatör söz konusu olduğunda dünyanın farklı bir temayla devam etmek istediği mesajını aldım. Bu mesaj yüksek sesle ve açıkça dile getirildi. Birilerinin harika bir fikirle ortaya çıkması gerekiyor" dedi.
Arnold Schwarzenegger ölüme çok yaklaştığı o anı anlattı: Doktorlar büyük bir hata yaptı - 4
Schwarzenegger, "İlk üç film harikaydı. 4. filmde vali olduğum için yer almadım. Sonra korkarım ki 5 (Genisys) ve 6 (Kara Kader) da başarılı olamadı. Bunu önceden biliyorduk çünkü iyi yazılmamışlardı" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete