Egeli Gazete

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik yakalandı

Ayhan Bora Kaplan davasının firari gizli tanığı Serdar Sertçelik Macaristan'da tutuklandı.
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik yakalandı
Haberler / Türkiye
30 Mayıs 2024 Perşembe 17:01

Ayhan Bora Kaplan davasının hem sanığı hem de "M7" kod adlı gizli tanığı olan Serdar Sertçelik'in Macaristan'da tutuklandığı bildirildi. 

Firar ettiği ortaya çıkınca hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Sertçelik'in 6 Temmuz'a kadar geçici olarak tutuklandığı öne sürüldü. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLADI 

İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü yöneticilerinden olan Sertçelik Macaristan'da yakalandığını açıkladı. 

Bakanlığın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütünün üst düzey yöneticilerinden olan, mal varlığı değerlerinin meşru bir yolla elde edildiği konusunda kanaat uyandırmak, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, kasten öldürme, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçlarından kırmızı bülten ile 17 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası seviyede aranan Serdar Sertçelik, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve MİT’in müşterek çalışmaları sonucu Macaristan’da yakalandı.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete