Egeli Gazete

AYVALIK'TA KORKU DOLU ANLAR: ''Pirina fabrikasında kazan patladı''

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, tanınmış bir pirina fabrikasında patlayan kazan çevreye korku dolu anlar yaşattı.
AYVALIK'TA KORKU DOLU ANLAR: ''Pirina fabrikasında kazan patladı''
Haberler / Asayiş
14 Temmuz 2024 Pazar 09:06

 Çanakkale ile İzmir'i birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sınırları içerisindeki Tellikavak mevkiinde bulunan Doğuş Pirina Fabrikası'nda sabah saatlerinde yangın çıktı.Yangının fabrika içerisindeki pirinaların kurutulmasını sağlayan bir kazanın patlaması sırasında meydana geldiği öğrenildi.
Yangının çıktığı alanda bulunan pirinaların tutuşması sonucu büyümeye başlamasıyla itfaiye ekipleri olay yerine kısa sürede ulaştı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yapılan müdahale sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

 Çevredeki fabrikaların zeytin karasularını buharlaştırarak yok etmeye çalışması nedeniyle sık sık çevrecilerin eylemlerine maruz kalan pirina fabrikasında daha önce de baca yangınlarının çıktığı ve bu yangınların da itfaiyenin müdahaleleriyle söndürüldüğü de gelen iddialar arasında. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete