Egeli Gazete

Ayvalık'ta tiyatro zamanı

Ayvalık Belediyesi’nin sömestr tatili için hayata geçirdiği “Dolu Dolu Tiyatro Oyunları” etkinliği kapsamında sergilenen “Çatlak” isimli oyun beğeniyle izlendi.
Player yükleniyor...
Haberler / Kültür Sanat
25 Ocak 2022 Salı 12:50
"Çatlak" oyunu; Büro Emekçileri Sendikası tarafından organize edilerek, Ayvalık Belediyesi'nin de desteğiyle Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi'nde sergilendi. Ayten Kaya Görgün'ün yazdığı, Tiyatro Sardunya tarafından ortak reji ile çıkartılan, Duygu Şahlar'ın etkileyici oyunculuğunda sergilenen oyun, izlemeye gelen seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yarıyıl yıl tatilinde öğrencilerin eğlenceli ve öğretici etkinliklerle yanında olduklarını belirtti. Başkan Ergin; “Yarı yıl tatili öğrencilerimiz için sosyalleşme zamanıdır. Bütün bir dönemi derslerle geçiren öğrencilerimiz için tiyatro hem öğretici hem de dinlendirici bir etkinlik olacaktır. Hem öğrencilerimiz hem de aileleri için çok güzel oyunlar derlendi ve Ayvalık Belediyesi Vural Sineması sahnesinde gösterimleri başladı. Çatlak oyunu da bunlardan biriydi” dedi. Babaları tarafından terk edilmiş bir kadın ve üç kız çocuğunun hikâyesini, kızlardan birinin gözüyle evin yaşamına etki eden tüm etmenlerle 95 dakika bir bankın üzerinde aralıksız performansla sergileyen Duygu Şahlar'ın oyunculuğu salondaki seyircileri hem güldürürken hem de bazı konularda herkesi kendi iç çelişkileriyle baş başa bıraktı. Dekordan ve ışık oyunlarının yanı sıra oyunculuk ve oyunun sürükleyen konusu dikkat çeken oyun izleyiciden tam not aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete