Egeli Gazete

Bakan Yumaklı: "Yangınlar kontrol altına alındı"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de yerleşim yerlerine ulaşan yangınların kontrol altına alındığını söyledi. Bakan Yumaklı, "15 eylüle kadar bütün teşkilatlarımız alarm halinde" dedi.
Bakan Yumaklı:
Haberler / Türkiye
19 Temmuz 2024 Cuma 10:53

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, dün tüm yurtta 48 yangınla mücadele edildiğini, yangınların ekipler tarafından kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Yumaklı özetle şunları söyledi:

"Dün 9 adet yangın vardı, üst risk grubunda tanımladığımız. Edirne, Bursa, Balıkesir, Manisa, Uşak, Kütahya, İzmir Foça, Bornova ve Buca yangınları arkadaşlarımızın mücadele ettikleri yangınlar oldu. An itibariyle yangınların tamamının kontrol altına alındığını duyurmak istiyorum.

7 uçağımız, 19 helikopterimiz, 50 arazöz, 360'a yakın arkadaşımızla buna müdahale etmeye başladık. Sıcaklık nedeniyle özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında alarmdayız.

Alevlerin arasında kalan arkadaşlarımız oldu. Arkadaşlarımız gerçekten çok zorlandılar. Bütün bu yangınlarda bize rapor edilmiş herhangi bir kayıp ve mal ziyanı bildirilmedi."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete