Egeli Gazete

Başkan İduğ o mesaja duyarsız kalmadı, polisten korkan çocuğa doğum gününde polislerle pasta gönderdi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ sosyal medyadan kendisine çocuğunun polis korkusuyla ilgili mesaj gönderen Dilek Deniz’in isteğine duyarsız kalmadı. Deniz Başkan İduğ, “Polis abileri oğluma pasta getirebilir mi?” dedi. İduğ da polislerle birlikte pasta gönderdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
24 Ocak 2021 Pazar 18:38
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ sosyal medyadan kendisine çocuğunun polis korkusuyla ilgili mesaj gönderen Dilek Deniz’in isteğine duyarsız kalmadı. Deniz Başkan İduğ, “Polis abileri oğluma pasta getirebilir mi?” dedi. İduğ da polislerle birlikte pasta gönderdi. Dilek Deniz Mesajında, “Sizden bir ricam olacak. Bugün benim oğlumun doğum günü. 6 yaşına girecek. Pandemi sürecinden dolay çıkaramıyoruz. Bu süreçte benim oğlum polislerden çok korktu. Arkadaşları polis arabası gördüğünde ona kaçmasını söyledikleri için çok utanarak benim oğluma polis abileri pasta getirebilir mi? Özür diliyorum böyle konular için meşgul ediyorum ama biz çıkamıyoruz” dedi. Mutlu olduk Başkan İduğ da, “Az önce Dilek Hanım’dan bir mesaj aldım, minik oğlu polislerden korkuyormuş ve bugün doğum günüymüş, İlçe emniyet müdürlüğümüzden rica ettik, polis abileri, ablaları da miniğimize süpriz yaptı. Minik yavrumuz korkusunu yendi, biz de bu anı görüp mutlu olduk, huzur dolduk” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete