Egeli Gazete

Başkan Soyer: 4 milyondan fazla maske dağıttık

İzmir Büyükşehri Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2.5 milyonu Maskematik’den olmak üzere bugüne kadar 4 milyonun üzerinde maske dağıttıklarını söyledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
28 Mayıs 2020 Perşembe 10:47
İzmir Büyükşehri Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2.5 milyonu Maskematik’den olmak üzere bugüne kadar 4 milyonun üzerinde maske dağıttıklarını söyledi. “Maske artık hayatımızın bir parçası oldu. Çiğli İZBAN istasyonu girişine ve Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi Parkı’na seyyar Maskematikler koyduk. Bugüne kadar 1 milyon 800 bin maskeyi meslek fabrikamızda ürettik. 2.5 milyonunu Maskemetik’ten olmak üzere 4 milyondan daha fazla maskeyi ücretsiz dağıttık” dedi. Şubat ayından bu yana devam eden salgın sürecinde sosyal projelere önem verdikleri ama belediyelerin asli işlerini de asla ihmal etmedikleri vurgulayan Soyer şöyle konuştu: “Yakında bunların sonuçlarını almaya başlayacağız. Bugün de metropol dışındaki 19 ilçenin koordinatörü ile kriz toplantısı yapacağız. Ardından İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu ile çevrimiçi buluşacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kriz Yönetim Üst Kurul toplantısını yaptık. Yeni normal yaşama dönüşte alacağımız önlemleri görüştük. Bu Cuma bazı camilerde namaz kılınmaya başlanacak. Camilerin içi ve çevresinde dezenfeksiyon çalışmalarına başladık.”  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete