Egeli Gazete

Başkan Soyer’den 19 Mayıs mesajı: emperyalizme karşı “tam bağımsızlık”, saraya, sultana karşı “milli egemenlik”, bağnazlığa karşı “bilim, uygarlık” demeye devam edeceğiz.

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2020 Salı 11:19
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarından yayınladığı Başkan’ın Günlüğü uygulamasında 19 Mayıs Mesajı verdi. Soyer’in mesajı şöyle: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 101 yıl önce bugün büyük Atatürk’ün Samsun’da yaktığı meşale sonsuza kadar ülkemizi aydınlatmaya devam edecek. Asla karamsar olmayın, umutsuz olmayın. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözleri son nefesimize kadar pusulamızdır. Her yaştan gençler olarak emperyalizme karşı ‘tam bağımsızlık’, saraya, sultana karşı ‘milli egemenlik’, bağnazlığa karşı ‘bilim, uygarlık’ demeye devam edeceğiz. Bu bayram da yine evlerdeyiz. Evlere kapandığımız son bayram olmasını diliyorum.” İzmir’in unutulmaz belediye başkanlarından Behçet Uz’u 1986 yılında bugün kaybettiğimizi de hatırlatan Soyer, “Kendisini minnet ve rahmetle bir kez daha anıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete