Egeli Gazete

Başkan Soyer, “Maskematik” Projesini başlattıklarını açıkladı, her gün 50 bin maske üretilip dağıtılacak

Koronavirüs salgını sürecinde büyük bir sorun haline gelen maske konusuna İzmir Büyükşehir Belediyesi el attı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yarından itibaren her gün 50 bin maske üretip dağıtacaklarını açıkladı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Nisan 2020 Perşembe 23:34
Koronavirüs salgını sürecinde büyük bir sorun haline gelen maske konusuna İzmir Büyükşehir Belediyesi el attı. Sanatçı Güvenç Dağüstün'ün İnstagram yayınına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yarından itibaren her gün 50 bin maske üretip dağıtacaklarını açıkladı. Başkan Soyer maske konusunda güzel bir sürpriz yapacaklarını belirterek, “İki yeni makine satın altık. Günde 50 bin maske üreteceğiz. İlk imalatı yerinde gördüm. Adını da ‘Maskematik” koyduk. Metro istasyonlarında olacak. İzmirliler kartını makineye okutarak bir defada 4 maske ve bir dezenfektan alacak. Her yolcu bunu alabilecek. Aslında maske işini başından bize bıraksalar hiçbir sorun yaşanmazdı” dedi.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete