Egeli Gazete

Başkan Tugay Mavişehir için net konuştu: Sınır değişmez

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesabı üzerinden ‘Karşıyaka – Çiğli sınırı’ üzerinden yaptığı paylaşım sonrası Mavişehir ve Yalı Mahallelerinin Çiğli’ye bağlanacağında dair gündem oluştu. Olaylar üzerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay sosyal medya hesabı üzerinden net bir mesaj vererek sınırların değişmeyeceğini söyledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Eylül 2023 Çarşamba 13:12
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden saat 11:00’de bir açıklama yapacağını duyurmuştu. İzmir’de bugün saat 11:00’de Başkan Gümrükçü’nün sosyal medya hesabı üzerinde dururken, Gümrükçü Karşıyaka Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında olan sınır anlaşmazlığına dair mahkeme kararını paylaştı. Başkan Gümrükçü, davanın lehine sonuçlandığını ve Karşıyaka Belediyesi’nin Danıştay’a götürdüğü davanın mahkeme tarafından reddedildiğini duyurdu. Başkan Gümrükçü’nün paylaşımın ardından iki ilçe sınırında yer alan Mavişehir ve Yalı Mahallesi’nin Çiğli’ye bağlanabileceği gündeme geldi. Yaşanan bu olaylar üzerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Sınır ilçesinde bulunan mahallede yaşayan vatandaşların rahat olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tugay, sınırın değişmeyeceği konusunda net konuştu. Başkan Tugay sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı: Çiğli Belediye Başkanının Karşıyaka/ Çiğli ilçe sınırının değişeceği konusunda yapmış olduğu açıklama yanlış anlamalara neden olmasın. İlçe sınırlarımız bu kararla değişmemektedir. Özellikle Mavişehir ve Yalı Mahallesinde yaşayan Karşıyakalı vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Ayrıntılı açıklama tüm detaylarıyla yakında belediyemizce yapılacaktır. (Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete