Egeli Gazete

Başvuranlara 500 TL fatura desteği IBAN’a yatacak!

Halkbank’tan faturasını ödemekte zorlanan müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Halkbank, düzenlediği yeni bir kampanyaya katılan müşterilerine 500 TL fatura desteği vereceğini duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…
Başvuranlara 500 TL fatura desteği IBAN’a yatacak!
Haberler / Ekonomi
15 Eylül 2024 Pazar 17:45

Geçtiğimiz aylarda elektrik ve doğal gaza gelen yüzde 38 oranındaki zamlar nedeniyle faturasını ödemekte zorlanan vatandaşların sayısında artış yaşandı. Özellikle eylül ayının gelmesi ve doğu illerinde doğal gaz tüketiminin artmaya başlaması nedeniyle doğal gaz faturası kabarık gelenlere Halkbank’tan müjdeli bir haber geldi.

Halkbank, düzenlediği otomatik fatura ödeme kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura desteği verileceğini açıkladı. Konuya ilişkin merak edilen her şeyi Halkbank’ın resmi internet sitesinde paylaşan Halkbank, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Buna göre, Bireysel kredi kartı müşterilerinin 30 Eylül’e kadar kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 lira ve toplamda ise 500 lira ParafPara hediye edilecek.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

HALKBANK 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla 30 Eylül’e kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılım sağlanması ve ardından bireysel kredi kartından ya da Halkbank’ta kayıtlı olan vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesi gerekecek.

Kampanyadan ParafPara kazanılabilmesi amacıyla, talimat vermeden önce kampanyaya katılım sağlama şartı aranacak. Kampanya doğrultusunda, bir kişinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 lira, toplamda 500 lira ParafPara kazanacak.

Kampanya çerçevesinde kazanılan ödüller, 9 Ekim’de, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibarıyla en fazla kullanılan, açık ve kullanılabilir haldeki kredi kartına aktarılacak. 

Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptali ve yeniden talimat verilmesi halinde, verilen talimat kampanyaya eklenmeyecek.

Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrarı halinde, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete