Egeli Gazete

Bayram'da hava nasıl olacak? İşte Cevabı

Ege illeri sıcak bir Kurban Bayramı geçirecek. Sıcaklıklar bazı kentlerde 40 dereceyi aşacak. Ayrıcı şiddetli yağış da görülecek
Bayram'da hava nasıl olacak? İşte Cevabı
Haberler / Genel
15 Haziran 2024 Cumartesi 15:41
Ege illeri sıcak bir Kurban Bayramı geçirecek İzmir’de Bayramın birinci günü sıcaklık 36 dereceyi bulacak. Sıcaklık İzmir’de ilerleyen günlerde daha da artacak. Hafta boyunca İzmir’de 39 dereceyi aşan sıcaklıklar görülecek.
Manisa’da Bayramın Birinci Günü’nde sıcaklık 36 derece olacak. Manisa’da hafta boyunca sıcaklık 39 derece civarında seyredecek. Manisa’da Bayramın son günü gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Aydın’da Bayramın birinci günü 40 derece olan sıcaklık ilerleyen günlerde daha da artacak. Aydın’da hafta ortasında sıcaklık 44 dereceye kadar çıkacak.

Muğla’da Bayramın Birinci günü 37 derece olan sıcaklık hafta boyunca 39 dereceye kadar çıkacak. Denizli’de Bayramın Birinci günü 39 derece olan sıcaklık, hafta içinde 41 dereceyi bulacak. Denizli’de Bayramın ikinci günü gök gürültülü sağanak yağış olacak.
Uşak’ta Bayramın Birinci Günü 33 derece olan sıcaklık, hafta ortasında 36 dereceye kadar çıkacak. Afyonkarahisar’da Bayramın Birinci Günü sıcaklık 31 derece olurken ilerleyen günlerde 35 dereceleri bulacak. Kütahya’da da Bayramın Birinci Günü 29 derece olan sıcaklık hafta içinde 33 dereye çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete