Egeli Gazete

Bodrum'da termometreler 48 dereceyi gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesine çöl sıcakları geldi. Termometrelerin 48 dereceye kadar yükseldiği Bodrum'da vatandaşlar denize girerek serinlemeye çalıştı.
Bodrum'da termometreler 48 dereceyi gördü
Haberler / Güncel
7 Haziran 2024 Cuma 16:21

Turizmin gözbebeği Bodrum'da gün 44 derecelere ulaşan hava sıcaklığı ile başladı. Araç termometreleri 48 dereceyi gösterdiği Bodrum'da adeta nefes almakta bile zorlanan vatandaşlar denize girerek serinlemeye çalıştı. Nem oranının yüzde 40'a ulaştığı, deniz suyu sıcaklığının da 23 derece olarak ölçüldüğü adeta çöl sıcaklığına ulaşan ilçede vatandaşlar gölgede oturmayı tercih etti. Kavurucu sıcaklar nedeniyle vatandaşların gölge alanlarda durması ise dikkatlerden kaçmadı Sıcakların önümüzdeki günlerde daha artacağı öğrenildi.

Öte yandan, Bahamalar Bayraklı 180 metre boyundaki Seabourn Encore isimli kurivaziyer gemisinden de Amerikalı 560 yolcu ve 416 personel Bodrum'a geldi. Gölge yerlerde gezmeyi tercih eden turistler Bodrum'un tarihi ve kültürel alanlarını gezdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete