Egeli Gazete

Çanakkale'de yangının yayılması durduruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'deki yangına ilişkin, "Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız" dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
23 Ağustos 2023 Çarşamba 22:38
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: Dünden beri yangınla mücadele eden Çanakkaleli ve Bursalı vatandaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Tarım Bakanlığımızın koordinesinde 8 uçak 26 helikopter 296 arazöz ve iş makinesinin yanı sıra 1328 personel ile yangına müdahale ediliyor. (Çanakkale'deki yangın) Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız. 1500 hektar alanın etkilendiği yangının can kaybına yol açmaması için gerekli önlemler alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete