Egeli Gazete

Çayda BÜYÜK İndirim Başladı! 84.90 TL’ye Düştü

Tarım Kredi Market eylül ayının ortalarına doğru başlayan aldıkça aldıran fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 
Çayda BÜYÜK İndirim Başladı! 84.90 TL’ye Düştü
Haberler / Ekonomi
9 Eylül 2024 Pazartesi 08:31

Tarım Kredi Market tarafından yayınlanan yeni broşür ile birlikte 7 Eylül tarihinde başlayan ve 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatının detayları belli oldu. Söz konusu katalogda limonata, maden suyu, deterjan, tuvalet kağıdı, peçete, sabun, bulaşık makinesi tableti, sandviç bisküvi, fındık kreması, fındık ezmesi, bal, krem peynir, tam yağlı tulum peyniri gibi ürünler yer alırken, Çaykur kamelya çayındaki indirim de dikkat çekti. 

Tarım Kredi Market Çay İndirimi

Tarım Kredi Market’in 7 Eylül tarihinde başlattığı ve 20 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Çaykur Kamelya Çay 500 gram 84,90 TL fiyat etiketiyle raflarda bulunacak. Aldıkça aldıran kampanyası çerçevesinde çayın yanı sıra pirinç, fasulye, bezelye konservesi, tost peyniri, beyaz peynir, makarna sosu, makarna, süt, ayran ve krema gibi ürünler yer alırken, ürünlerin fiyatlarına ve ayrıntılarına ilişkin Tarım Kredi Market'in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya dair açıklamada:

 

‘’Kooperatif Market’te 07 - 20 Eylül tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ ifadeleri yer aldı.

Tarım Kedi Market 2024 Eylül İndirimleri

Tarım Kredi Market’in 20 Eylül tarihine kadar devam ettireceği kampanyaya ve ayrıntılarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, farklı kategorilerdeki güncel fırsatlar da yakından takip ediliyor. Tarım Kredi Market önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu kampanyalara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de eylül ayının son günlerine kadar Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete