Egeli Gazete

Çeşme’de ‘atık su eritme tesisi’ planı mecliste

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ovacık Mahallesi’nde yer alan ve mevcut planlarda ‘park alanı’ olarak geçen alana atık su arıtma tesisi yapmak için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği önerisi ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği önerisini meclis üyelerinin onayına sunacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
11 Şubat 2022 Cuma 11:20
Türkiye’de, Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) Belediye atık su arıtma tesisleri istatistiklerini yayımladı. Veriler üzerinden yapılan değerlendirmeye göre 22’si Avrupa Birliği Standartları’nda arıtım yapan ileri biyolojik, 39’u biyolojik ve 6’sı doğal arıtma olmak üzere toplam 67 arıtma tesisi ile hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü yeni arıtma tesisleri için hız kesmeden devam ediyor.   Çeşme ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ovacık Mahallesi’nde mevcut planlarda ‘park alanı’ olarak geçen alan için plan Nazım İmar Planı Değişikliği önerileri meclis gündemine geliyor. Meclis gündeminde Ovacık Mahallesi’nde park alanı kararında kalan Atık Su Arıtma Tesisi Alanı olarak belirlenmesine yönelik hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği önerisi ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği önerisi meclis üyelerinin onayına sunulacak. (Oktay Güçtekin/Egedesonsöz)  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete