Egeli Gazete

CHP'de Konak ve Kemalpaşa'da seçim günü

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ilçe kongre takvimi ikinci gününde bugün Konak ve Kemalpaşa ile devam ediyor... Mahalle delege sürecinde uzlaşı listelerinin yer aldığı Konak’ta delegeler bugün sandık başına giderek yeni ilçe başkanını seçecek. Kemalpaşa'da olacak seçimde de Ahmet Yıldız'ın tek aday olarak seçime katılması bekleniyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2023 Pazar 10:14
Genel seçimlerin ardından CHP’de başlayan kurultay süreci mahalle delege seçimlerinin tamamlanması sonrası ilçe kongreleri ile devam ediyor. ‘Değişim’ sloganları ile gerçekleştirilen kurultay sürecinde kritik bir role sahip olan delege seçimlerinde İzmir’in birçok noktasında tartışmalar yaşanırken, dün Torbalı ve Balçova ile başlayan ilçe kongreleri takviminin ikinci gününde Konak’ta ise delegeler bugün yeni ilçe başkanını seçmek için sandık başına gidiyor… YARIŞ YAŞANACAK MI? Gerçekleşecek kongre öncesi ise henüz tek bir aday adayı yer alıyor. Belediye Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi’nin geçtiğimiz günlerde adaylığını açıkladığı ilçede kongre saatine kadar yeni bir ismin çıkıp çıkmayacağı bilinmezken, ‘uzlaşı’ adayın olması talebinde bulunulan yeni süreçte İlgazi’nin tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor. Kongrenin yapılacağı salonda sadece İlgazi'nin afişleri bulunurken, afişlerde 'Konak için yeni güç' ve' gelenekten geleceğe inancımızla hep birlikte' sloganları yer aldı. CHP Kemalpaşa’da tek adaylı seçim Bugün İzmir Kemalpaşa ilçesinde de  sandıklar kurulacak. Saat 13.00’da başlayacak olan kongre Kemalpaşa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Ahmet Cemil Balyeli’nin aday olmayacağı seçimde tek adayın olması bekleniyor. Balyeli’nin de desteğini alan ve aday olacağını duyuran Ahmet Yıldız’ın seçimde tek aday olması bekleniyor. (Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete