Egeli Gazete

CHP’de son dakika gelişmesi: Yarın yapılacak Grup toplantısına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu  birlikte girecek

Cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle soğukluk yaşadıkları iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın yapılacak TBMM Grup toplantısına birlikte girecek.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
19 Aralık 2022 Pazartesi 20:37
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasından sonra CHP’de hızlı gelişmeler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle karşı karşıya geldiği iddia edilmişti. Hatta Saraçhane Mitingi’nden Kılıçdaroğlu’nun haberinin olmadığı ileri sürülmüştü. Bu ortamda flaş bir gelişme yaşandığı belirtildi. Yarın ki CHP TBMM Grup Toplantısına Kıılçdaroğlu’nun İmamoğlu ile birlikte geleceği öğrenildi. İmamoğlu’nun CHP TBMM Grubu’nda konuşma yapması da bekleniyor. Haber Türk Televizyonu Yayını’nı katılan Gazeteci Şükrü Küçükşahin bu bilgiyi vererek, “Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik olduğu iddiaları doğru değil. Yarın Grup toplantısında ortaya çıkacak görüntü ile bu durum daha da iyi anlalıcak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete