Egeli Gazete

CHP İzmir'de il kongre tarihi ve yeri netleşti!

Kongre sürecinin devam ettiği CHP’de İzmir İl Örgütü’nün 16 Eylül tarihinde il başkanlığı seçimi için sandık başına gitmesi kesinleşti. Kongrenin Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacağı bildirildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
24 Ağustos 2023 Perşembe 14:29
Seçim yenilgisinin ardından CHP’de başlatılan kurultay süreci ilçe kongreleri ile devam ediyor. İzmir’de 22 ilçenin kongresinin tamamlanmasının ardından bu hafta sonu 8 ilçede daha kongreler yapılacak ve il kurultayı düzenlenecek. CHP İzmir İl Yönetimi’nin genel merkeze il başkanlığı için sunduğu 16 Eylül tarihine ise onay geldi. Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacak olan seçim il başkanlığına aday olacak isimler, delegenin kantarına çıkacak. Seçim sürecinin 4 ay öncesinde MYK kararı ile il başkanlığına atanan Şenol Aslanoğlu’nun yeniden aday olması bekleniyor. Kongre sürecinin devam ettiği süreçte seçim kazanan ilçe başkanları ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret eden Aslanoğlu’na ilçe başkanlarının adaylık noktasında destek vermesinin beklendiği kaydedildi. (Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete