Egeli Gazete

CHP Karaburun’da çift adaylı yarış

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ilçe kongre takvimi bugün Karaburun’da kurulacak sandıklar ile devam ediyor. İki adayın yarışması beklenen ilçede seçimler kongre saat 11:00’da Karaburun Belediyesi Mordoğan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:18
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de tamamlanan mahalle delege seçimleri sonrası başlayan ilçe kongreleri kız kesmeden devam ediyor. ‘Değişim’ sloganları ile gerçekleştirilen kurultay sürecinde kritik bir role sahip olan delege seçimlerinde İzmirin birçok noktasında tartışmalar yaşanırken, Karaburun ilçe örgütü de bugün sandık başına gidiyor. ÇİFT ADAYLI YARIŞ Mevcut İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve Nuryüz Davgana’nın adaylığını açıkladığı ilçede sürprizin yaşanmaması durumunda iki adaylı yarış gerçekleştirilecek. Subaşı’nı Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan desteklediği iddia edilirken, Davgana için ise ‘ilçede yaşayan eski belediye ve ilçe başkanları, meclis üyelerinin adayı' iddiası ortaya atılmıştı. Ancak  yaşanan süreçte muhalifler yaptığı bir paylaşım ile Davgana için ‘adayımız değil’ açıklamasında bulunmuştu. Yeterli imzaların toplanabilmesi halinde iki adaylı yarışın gerçekleşmesi beklenen ilçede, kongre saat 11:00’da Karaburun Belediyesi Mordoğan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete