Egeli Gazete

CHP’li Sındır Türkiye’nin en başarılı milletvekili oldu

ORC Araştırma Kuruluşu Türkiye genelinde milletvekili araştırma sonuçlarını açıkladı. CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır Türkiye’de en başarılı milletvekili seçildi. İkinci sırada CHP İzmir Milletvekili Özgür Özel, üçüncü sırada da AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Tural yer aldı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
27 Aralık 2021 Pazartesi 14:17
ORC Araştırma Kuruluşu Türkiye genelinde milletvekili araştırma sonuçlarını açıkladı. CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır Türkiye’de en başarılı milletvekili seçildi. İkinci sırada CHP İzmir Milletvekili Özgür Özel, üçüncü sırada da AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Tural yer aldı. CHP İzmir Milletvekili Sındır, “Bu gurur halkımıza eşit, adil ve kapsayıcı hizmet etme çabamızın sonucudur. Şahsıma ve partime gösterdikleri güven ve teveccühleri için tüm yurttaşlarımıza şükran duygularımla... Milletimizin Gazi Meclis'imizde sözcüsü olmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete