Egeli Gazete

Denizaltı kazasından dikkat çeken ayrıntılar: Ölümünü anlatmış

Titanik batığını görmek için denizaltıyla yola çıkan 5 kişinin hayatını kaybettiğinin açıklanmasının ardından dikkat çeken ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Denizaltı şirketinin CEO’su Stockton Rush'ın eşinin, 1912'de batan Titanik gemisinde ölen çiftin soyundan geldiği ortaya çıkarken milyarder babası ile öldüğü açıklanan 19 yaşındaki pakistanlı Süleyman Davut'un ise dalışa katılmak istemediği öğrenildi. Faciada hayatını kaybeden 77 yaşındaki Fransız kaşif ise gezi öncesinde mahsur kalınırsa yolcuların nasıl öleceğinden bahsetmişti.
Player yükleniyor...
Haberler / Dünya
23 Haziran 2023 Cuma 14:48
Denizaltı kazasından dikkat çeken ayrıntılar: Ölümünü anlatmış - 1
Dünyanın en ünlü batığı Titanik'i görmek için on binlerce dolarlık yolculuğa çıktılar ancak macera arayışları ölümle son buldu.
Denizaltı kazasından dikkat çeken ayrıntılar: Ölümünü anlatmış - 5
  Denizaltıdaki Fransız okyanus bilimci Paul-Henri Nargeolet ise Titanik'in enkazına gitmeden önce verdiği röportajda yolculuğun risklerini anlatmış, mahsur kalınırsa yolcuların nasıl öleceğinden bahsetmişti. "EN AZINDAN ACI ÇEKMİYORSUNUZ" Nargeolet, "Yiyecek su ve oksijenle 5 gün hayatta kalabilirsiniz. Ama soğuk yüzünden bundan çok daha kısa sürede öleceğimizi biliyoruz. Bu da çok kötü bir ölüm değil. Uykuya dalıyorsunuz. En azından acı çekmiyorsunuz." sözleriyle olumsuz bir durumda yaşanacakları anlatmıştı. İngiliz milyarder Hamish Harding, denizaltının yola çıktığı Kanada'nın Newfoundland bölgesindeki kötü hava koşulları nedeniyle turun "muhtemelen 2023'ün ilk ve tek görevi olacağını yazmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete