Egeli Gazete

Denizli’de korkunç kaza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen kazada iki TIR'ın arasında kalan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Sürücünün hayatını kaybettiği düşünülürken yaşadığının anlaşılması ile yaralı sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Mart 2022 Pazartesi 13:18
Kaza, Pamukkale ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 2 gün önce Almanya'dan Denizli'ye geldikleri öğrenilen Abdurrahman K. (36) ve Fatma K. (35) çifti, Acıpayam ilçesinden Akköy'e gitmek için kiraladıkları otomobil ile yola çıktı. Atatürk Bulvarı üzerinden Denizli istikametine doğu seyir halinde olan Abdurrahman K. idaresindeki 45 N 6462 plakalı otomobil, Ahmet O. idaresindeki 06 CIL 107 plakalı TIR'ın çarpması sonucu Musa T. kontrolündeki 34 DVR 907 plakalı TIR'ların arasında kaldı. Çarpma sonucu iki TIR'ın arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Fatma K.'yi çıkararak sağlık ekiplerine teslim ederken, sürücü konumundaki öldü sanılan Abdurrahman K. için zamanla yarıştı. Ekiplerin yaklaşık 1 saat boyunca yaptığı çalışmaların ardından sürücü çıkartılarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kağıt gibi ezilen arabada yaralı çıkan çiftin, hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete