Egeli Gazete

Depremin 215'inci gününde Hatay'da ceset bulundu

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde 50 binden fazla insan hayatını kaybetmiş, binlerce bina yıkılmıştı. Antakya ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde dönüşüm programı kapsamında daha önce otopark ve işhanı bulunan arazide temel atmak için kazı çalışması başlatıldı. Başlatılan kazı çalışmasında, 215 gün sonra ceset bulundu.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
9 Eylül 2023 Cumartesi 13:26
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde 50 binden fazla insan hayatını kaybetmiş, binlerce bina yıkılmıştı. Antakya ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde dönüşüm programı kapsamında daha önce otopark ve işhanı bulunan arazide temel atmak için kazı çalışması başlatıldı. Başlatılan kazı çalışmasında 215 gün sonra ceset bulundu. İnşaat ekipleri kazı çalışması sırasında bir ceset buldu, olay yerine polis çağırıldı. Cesedin cinsiyeti veya kimliği belirlenemedi. Hatay Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılan cesede DNA testi yapılacak. Böylece cesedin kime ait olduğu belirlenecek. (Dünya)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete