Egeli Gazete

Doğalgaza dev zam: 3 katına çıkarıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre konutlarda kullanılan doğalgazda ÖTV oranı 3 katına çıkarıldı. 0.0230 TL olan ÖTV yeni karar ile 0.0747 TL’ye yükseltildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
16 Temmuz 2023 Pazar 12:51
Geçen hafta doğalgazdaki KDV oranı yüzde 20’ye çıkarılmıştı. Resmi Gazete’de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi. Özel tüketim vergisinde gerçekleştirilen düzenlemeler sonrasında konutlarda doğalgaz kullanımı da yüzde 224 oranında artırıldı. RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre konutlarda kullanılan  doğalgazda da ÖTV 3 katına çıkarıldı. 0.0230 TL olan ÖTV yeni karar ile 0.0747 TL’ye yükseltildi. FUTARALARA NASIL YANSIYACAK? Doğalgaza gelen ÖTV zam kararı sonrası 0.0230 TL olan değer 0.0747 TL’ye kadar yükseltildi. Alınan bu kararın faturalarda %20 KDV zammı sonrasında ÖTV zamları ile birlikte de artması bekleniyor. (AYDINLIK)  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete