Egeli Gazete

Dokuz Eylül Üniversitesi 15’ü profesör, 20’si doçent 40 öğretim görevlisi alacak

İzmir’in köklü yüksek eğitim kurumlarından Dokuz Eylül Üniversitesi 15’i profesör, 20’si doçent toplam 40 öğretim görevlisi alacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
6 Mayıs 2022 Cuma 08:28
  İzmir’in köklü yüksek eğitim kurumlarından Dokuz Eylül Üniversitesi 15’i profesör, 20’si doçent toplam 40 öğretim görevlisi alacak. Profesör ve doçent kadrolu daimi olacak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete’de yayınlanan ilanında, “Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları'na göre yapılacaktır. Profesör ve doçent kadroları daimi statüde olacaktır” ifadeleri dikkat çekti. En geç 15 gün içinde başvuru gerekiyor Yayım tarihinden itibaren (5 Mayıs) en geç 15 gün içinde ilgili birimlere başvurmaları gerektiğinin vurgulandığı ilanda şu bilgiler verildi: “Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.”  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete