Egeli Gazete

Dolandırıcıların korkunç oyunu: Sakın imza atmayın

Dolandırıcıların yeni tuzağı hayrete düşürdü. PTT kıyafetleriyle ikamet adresine gelip, 'Devlet size para gönderdi' diyerek 1000 TL dağıtıp, para karşılığıında imza alan dolandırıcılar sonra gizli evraklarla vekalet alıp, üzerinizde olan kayıtlı malları ipotekletip haciz koydurudukları iddia edildi.
Dolandırıcıların korkunç oyunu: Sakın imza atmayın
Haberler / Türkiye
18 Ocak 2024 Perşembe 11:34

UMUT TOKTAŞ/EGELİ GAZETE- Dolandırıcıların yeni tuzağı hayrete düşürdü. PTT kıyafetleriyle ikamet adresine gelip,'Devlet size para gönderdi' diyerek gerçek para olarak 1000 TL dağıtan dolandırıcılar tuzağına düşürüyor. Parayı aldığınıza dair imza almak isteyen dolandırıcılar evrakların arasına iliştirilmiş gizli evrakları da imzaya dahil ettikleri ve  evraklarla vekalet aldıktan sonra üzerinizde olan kayıtlı malları ipotek ve haciz koydurdukları öğrenildi. Çok sayıda vatandaşın dolandırıcıların oyununa gelip tuzağa düştüğü aktarıldı. Uzmanlar, okumadan hiç bir belgeye imza atılmaması konusunda uyarıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete