Egeli Gazete

Dursun Özbek Ali Koç’u ‘terörist’e benzetti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘eşkıyalık ve terörizm’le suçladığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dursun Özbek Ali Koç’u ‘terörist’e benzetti
Haberler / Spor
21 Mayıs 2024 Salı 10:03

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda kritik derbiyi sahada 10 kişi kalsa da 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Tansiyonun yüksek olduğu derbide maçtan önce başlayan gerilim yükseliyor.

Ali Koç’u stadyumdaki görevlileri dövmekle suçlayan Galatasaray Başkanı Özbek, “Cesaretin varsa gel” çağrısında bulunmuştu. Koç bu çağrıyı ‘ucuz kabadayılık’ saymıştı.

‘Hesabını soracağım’

Özbek’ten bir açıklama daha geldi.

Koç ve yanındakiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten Özbek, şunları dedi:

“Ali Koç, 70-80 tane adamıyla geliyor ki içlerinde dördü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir. Terörist ne yapıyor? Benzer şekilde silahlı adamlarını topluyor, geliyor, bir yeri basıyor.

Silahlı korumalarla eşkiya gibi stadyuma girmeler, küfretmeler, kameranın karşısına geçip hadsiz konuşmalar…

Bu olaylara sebep olan baş ahlaksız, yancıları ve onlara çanak tutan görevlileri hakkında gerekli suç duyurularında bulunduk

Ali Koç, bugün buradan size söylüyorum. Bu yaptıklarının hesabını senden teker teker soracağım. Bu yaptıkların senin yanına kalmayacak.

Aynı haneye tecavüz eder gibi geliyorsun. Tek başına da gelemiyorsun, silahlı korumalarla… Bu sahte kabadayılık değil de nedir?

Seçim kazanmak için yaptığın bu şovun hesabını bugün, yarın, daima vereceksin. Tüm Türkiye senin camiaları karşı karşıya getirmek için bir proje olduğunu öğrenecek. Bütün bu yaptıkların bana sökmez, ben Galatasaray başkanıyım.

Benim orada olmamam olayların daha da büyümesini engellemiştir. Ben orada olsam cesedimi çiğnemeden içeriye adım atamazdı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete