Egeli Gazete

Ece Kıdeyş “Ninni” ile çıkış yakaladı

Ece Kıdeyş’in tekli çalışması “Ninni” müzikseverlerle buluştu. 26 Kasım 2021’de İzmir Medya etiketiyle Netd ve tüm dijital platformlarda yayınlandı.   
Player yükleniyor...
Haberler / Kültür Sanat
13 Aralık 2021 Pazartesi 10:08
Ece Kıdeyş’in tekli çalışması “Ninni” müzikseverlerle buluştu. 26 Kasım 2021’de İzmir Medya etiketiyle Netd ve tüm dijital platformlarda yayınlandı.  2018 yılında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı’ndan mezun olan Kıdeyş, yaklaşık 10 yıldır müzik piyasasında çalışmalarını sürdürmekte. Müziğin yanında dans, tiyatro ve drama eğitimleri de alan sanatçının “ilk göz ağrım” diye nitelendirdiği çalışması “Ninni”nin sözü ve müziği Bahar Yenilmez’e ait ve bir ayrılık hikayesini anlatıyor. “Gidenin arkasından yas tutulmaz bizde” sözleriyle biten bir ilişki sonrası dik duruşu, “ağlasın da uyusun da büyüsün ninni, beni uyuttu sözleri şimdi, ona söylüyorum bitti” diyerek de geri dönüşün mümkün olamayacağından bahsediyor. Sanatçı, şarkının akılda kalıcı sözleri ve ezgisiyle kısa sürede dinleyicilerin beğenisini toplayacağına inanıyor.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete