Egeli Gazete

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme

4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına alan Eda Ece, şimdilerde anne olmanın tadını çıkarıyor. Tüm vaktini bebeğiyle geçiren Ece, kızıyla yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.
Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme
Haberler / Magazin
28 Mayıs 2024 Salı 11:39

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme - 1

Uzun yıllardır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da nikah masasına oturan evlilikle taçlandıran Eda Ece, düğünden aylar sonra bebek beklediğini duyurmuştu.

"SABIRSIZ CANIM KIZIM"

Eda Ece, 4 Nisan 2024'te kızı Mina İpek'i kucağına almıştı.

Ünlü isim, doğum sonrası paylaşımında "Sabırsız canım kızım aniden doğdu. Çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullanmıştı.

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme - 3

Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve bebeği Mina İpek ile ilgilenen Eda Ece'den kızıyla yeni bir paylaşım geldi.

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme - 4

ANNELİĞİN TADINI ÇIKARIYOR

Ünlü oyuncu, kızı kucağındayken çekilen kareye "Kendine bu kadar yüklenme. E.T. filmindeki anne günlerce evinde yaşayan bir uzaylı vardı ve fark etmedi" notunu düştü.

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme - 5

İLK ANNE KIZ POZU

Öte yandan Ece, geçtiğimiz haftalarda ilk anne kız pozunu paylaşmıştı. Kıızının yüzünü göstermeyen ünlü isim, paylaşımına "Mina'm minnoşumla günler böyle geçiyor" notunu düşmüştü.

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile yeni kare: Kendine bu kadar yüklenme - 6

 "UYKU YOK, DİNLENME YOK..."

Eda Ece, doğum sonrası süreçte neler yaşadığını takipçilerine "Beni soracak olursanız doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık çok acayip. Ama meğer kızlar neler yaşıyormuş da anne olmadan haberim yokmuş. Hediye alıp alıp gittik. 'Ne çekiyorsunuz, neler yaşıyorsunuz?' dememişiz. Şu an vaktim olmuyor uzun uzun ama anneler sizle konuşacaklarımız var, vay be. Bütün saygıyı hak ediyoruz. Ellerinizden öpüyorum hepimizin" sözleriyle anlatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete