Egeli Gazete

Emeklilere yüksek promosyon: Başvurana 24.000 TL verilecek

Emekli promosyonu ve kampanyaları ile birlikte eylül ayında güncel ödemeler 24.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, kampanyanın ayrıntılarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. 
Emeklilere yüksek promosyon: Başvurana 24.000 TL verilecek
Haberler / Ekonomi
14 Eylül 2024 Cumartesi 16:46

Önümüzdeki hafta SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş ödemeleri başlayacak. 17-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan maaş ödemeleri öncesinde maaşı ek getiri sağlamak isteyen kişiler de eylül ayının ortalarında bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile maaş aralıklarına göre sağlanacak promosyonlara ve ek fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 

Emekli promosyonu Eylül 2024

Eylül ayının ilk gününden itibaren 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin bankalar peş peşe duyuru metinleri yayınlamaya başladılar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulacağı duyuruldu. Vakıfbank ise 12.000 TL'ye kadar ulaşan promosyonun yanı sıra ek kampanya neticesinde 12.000 TL'ye varan ödeme daha verileceği belirtildi. Bu çerçevede, emekli maaşını üç yıl boyunca Vakıfbank’tan alacağına dair taahhüt veren ve ek kampanya koşullarını yerine getiren emekliler toplamda 24.000 TL'ye varan promosyon elde edebilecekler. Vakıfbank’ın güncel promosyon ve nakit ödeme fırsatı ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler de bankanın resmi internet sitesinde yer alan emekli kampanyası sayfasını ziyaret edebilirler. 

Emekli promosyonu zammı 2024

Eylül ayında nakit ödemeler ile birlikte 24.000 TL'ye varan fırsat emeklilere sunulurken, emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere sağlanacak olan promosyonların güncel tutarlarının yanı sıra önümüzdeki süreçlerde artış olup olmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonlarına zam yapılacağına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi ancak ocak ayının ilk günlerinde emekli maaşlarının zamlanmasının ardından promosyon ödemelerinde değişiklikler oluşabilir. Emekliler de promosyon fırsatlarına dair her ayın ilk günlerinde bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyuruları yakından takip edecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete